2014. július 6., vasárnap

Kiera Cass: The Selection Stories - Párválasztó történetek

Eredeti cim: The Selection Stories
Forditás: Gázsity Mila
Kiadás: GABO, 2014
Oldalszám: 256
Ugyan a sorozat véget ért, de még mindig kerülnek elő gyöngyszemek, mint például ez a kötet kettő novella-szeűséggel, és egy csomó egyéb érdekességgel. Az első történet - A herceg - Maxon szemszögéből követhető végig, a Párválasztó kezdetétől néhány fontosabb eseményig. Érdekes látni, a herceg hogyan áll az egész versenyhez, a lányokhoz, Americához, de sajnos ezen kivül nincs benne semmi más érdekesség. Ugyanazok a fontosabb események, mint a könyvben, és sajnos, mivel azok Americával kapcsolatosak, már olvastk őket. Egy-két mondat tényleg plusz érdekesség, de sajnos nem eléggé. Viszont mivel Maxonról van szó, nem birtam letenni :)

A második történet Aspen szemszögéből való, és ez már jóval érdekesebb. Bár folyton csak a hősszerelmes stövegeit nyomja, azért jó volt látni, mégis mit csinál egy palotaőr, mert azt nem mindig láttuk a trilógiában, a gerceget viszont folyton.

Ami nekem négyesre nyomta ezt a rövid könyvecskét, az a végén található családfa, és rövid leirásai voltak. Nem titok, hogy mindenhol ezeket csipem a legjobban, igy vagy egy óráig böngésztem mindent.

Őszinte meg kell vallanom, csak annak tudom javasolni, hogy vegye meg, akinek az eddigi kötetek is megvannak, valamint hatalmahatalmas rajongó. Mindenki másnak egyszeri olvasásra javaslom.

4/5

1 megjegyzés: